Aloe Vera Crete από την Κρήτη, κατευθείαν από τους παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες..

Greek Albanian Bulgarian Chinese (Simplified) English French German Italian Japanese Russian Turkish

                                                                           Μελισσοκομία και Αλόη Βέρα

Οι επιστήμονες ερευνητές, σκυμμένοι πάνω στα όργανα των εργαστηρίων τους επί πολλά χρόνια και  αναλύοντας διάφορες ουσίες,  έφεραν στο φώς και φέρνουν συνέχεια πολύτιμες ανακαλύψεις που αποτελούν για τους μελισσκόμους χρησιμότατες γνώσεις για σωστή και οικονομική διαχείριση των μελισσοσμηνών. π.χ.

Ανάλυση μελιού

Το μέλι αποτελείται από νερό, φυσικά σάκχαρα,οργανικά οξέα,πρωτείνες,ιχνοστοιχεία,ένζυμα,βιταμίνες και άλλες θρεπτικές ουσίες.Συνολικά 180 διαφορετικές ουσίες  διασυνδέονται οργανικά με τέτοιο τρόπο, ώστε κανείς μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να το φτιάξει τεχνητά.

Ανάλυση γύρης

Η γύρη αποτελείται απο πρωτείνες,λίπη,υδατάνθρακες,άνθρακα,ορυκτά υλικά,βιταμίνες,ιχνοστοιχεία,αμινοξέα,αυξητικές και αντιβιοτικές ουσίες,καθώς και συστατικά που λειτουργούν ως ορμόνες.

Και τώρα η σπουδαία για τους μελισσοκόμους ανακάλυψη.

Ανάλυση του χυμού Αλόη Βέρα

Ο χυμός Αλόη Βέρα περιέχει βιταμίνες,μέταλλα,ιχνοστοιχεία,αμινοξέα,σακχαρίτες,ένζυμα,στερόλες,σαλικολικό οξύ, ανθρακικόνες,λιγνίτη που όλα μαζί λειτουργούν σαν ομάδα,ενισχύοντας τη γενική άμυνα του οργανισμού.

Προωθούν και την ανάπτυξη των κυττάρων,καθώς ενεργούν στον επιθήλιο ιστό και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Παρατηρώντας προσεκτικά τις αναλύσεις,διαπιστώνουμε ότι οι τρείς ουσίες {μέλι,γύρη και Αλόη βέρα}έχουν τα ίδια συστατικά. Με άλλα λόγια,δίνοντας στα μελίσσια μας Αλόη Βέρα είναι το ίδιο σα να τα ταίζουμε με μέλι και γύρη. Δεν χωράει νομίζω καμία αντίρρηση για αυτό.

Μπορεί κάποιος να μας πεί,ταίζοντας τα μελίσσια μας με ζάχαρη{ζυμάρι ή σιρόπι}ποίες απο τις παραπάνω ουσίες προσφέρει?

Αποτέλεσμα.Τα μελίσσια στα οποία χορηγούμε ζάχαρη δεν τρέφονται σωστά.Ο οργανισμός τους είναι αδύναμος,ασθενικός,με μικρότερη διάρκεια ζωής και αυτά είναι ανήμπορα να εργαστούν και να αποδώσουν μέλι.

Αντίθετα,τα μελίσσια στα οποία χορηγούμε χυμό Αλόης βέρα είναι δυνατά,υγιή,ζωντανά,ζούν περισσότερο, αντιμετωπίζουν καλύτερα τις διάφορες παθήσεις,εργάζονται πιο πολύ και αποδίδουν περισσότερο μέλι.

Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω απομένει σε μας να διαλέξουμε τι θα προτιμήσουμε.

Πέραν των παραπάνω η Αλόη βέρα είναι ένα ισχυρό μυκητοκτόνο και βακτηριοκτόνο γιατί σκοτώνει μια σειρά μικροβίων,βακτηρίων και μυκητών με αποτέλεσμα την πλήρη εξαφάνιση διαφόρων παθήσεων,όπως Νοζεμίαση,Ασκοσφαίρεση,Σακομόρφος φόνος,Αμερικανική και Ευρωπαική σηψηγονία,μαύρισμα μελισσών κ.α.

Ακόμη, διασπά τα νεκρά κύτταρα και τα επανενεργοποιεί,ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το ανοσοποιητικό σύστημα.Και να μην ξεχάσουμε το κυριότερο,ότι δηλαδή η χρήση των παραπάνω προιόντων σημαίνει  μικρότερο κόστος,καλυτερα μελίσσια και περισσότερους τρύγους (πιό πολύ μέλι).              

 

Γίνε μέλος

Γίνε μέλος της Ενωσης Παραγωγών Αλόης Νότιας ΚρήτηςΓίνε μέλος της Ένωσης Παραγωγών Αλόης Νότιας Κρήτης απολαμβάνοντας τα οφέλη της συλλογικότητας στην παραγωγή και διάθεση υψηλής ποιότητας βιολογικής Αλόης στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Αγορά φυτών Αλόης

\"BuyΑγορά φυτών Αλόης καθώς και αγορά φύλλων αλόης στις καλύτερες τιμές της αγοράς, σε τιμές παραγωγού και όχι εμπόρου! Eπίσης μπορούμε να διαθέσουμε μεγάλες ποσότητες ζελέ αλόης γιά επαγγελματική χρήση.

Πιστοποιήσεις της Αλόης μας | Πιστοποιημένη Βιολογική Αλόη από παραγωγό στην Κρήτη | Aloe Cert's

DIO

BIOHELLAS

PSBKEPYEL

Hostsun Φιλοξενία ιστοσελίδων